O fetiță de 3 ani din Arad, nevoită să stea prin spitale pentru că acasă nu are condiții să se recupereze după arsurile pe care le-a suferit

20 noiembrie 2019, 19:42

În urmă cu 3 luni, Mirela a suferit arsuri grave pe mai bine de jumătate din corp după ce un incendiu a cuprins locuința familiei în localitatea arădeană Pecica. Un elicopter a dus-o imediat la București.

Medicii nu îi dădeau multe șanse, dar micuța a luptat și a găsit resurse să supraviețuiască. După ce rănile nu i-au mai pus viața în pericol, a fost transferată la spitalul de pediatrie din Arad. Putea fi externată de mai multă vreme, însaă familia nu avea condiții acasă pentru a continua tratamentul.

Așa că Mirela e nevoită să locuiască în spital în continuare. Mamele internate acolo s-au atașat de îngerul blond și au sărit să o ajute.

Una dintre femei chiar și-ar fi dorit să o ia acasă.

Deși nu au condiții, mama Mirelei nu vrea să renunțe la copilă, așa că micuța va ajunge în grija unui asistent maternal.

În cele din urmă autoritățile au găsit o soluție: fetița va fi preluată de un asistent maternal care o va îngriji până la finalizarea tratamentului. Apoi se va întoarce la familia ei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite