O fetiță de 12 ani din Lugoj, care suferă de o boală rară, are nevoie de ajutorul nostru pentru a se opera în străinătate

7 martie 2018, 15:32

Oana Cuza are nevoie de ajutor pentru a-și salva fetița, Alexandra, care a fost diagnosticată cu o boală rară, extrem de gravă. În orice moment, fetei îi poate curge în cantități foarte mari sânge din gură sau din nas.

De 9 ani, Oana își crește singură fiica. Alexandra este cea care îi dă forță mamei sale pentru a continua lupta, printr-un optimism debordant.

(w500) Alexandra

Apariția bolii a schimbat foarte mult viața Alexandrei. Dacă înainte făcea dans sportiv și se juca în aer liber, acum, totul se rezumă la restricții și teamă. Când era mai mică, ar fi vrut să se facă medic, dar s-a răzgândit, pentru că nu mai suportă sângele și se teme de ace.

Alexandra este încrezătoare că se vor strânge banii și se va face bine. Ea a făcut un pact cu mama sa: „Să donez cât se poate, cât mai mult. Pentru copiii bolnavi. Cum au donat și pentru mine.”

Alexandrei i s-a propus să renunțe la școală, însă ea insistă să continue, pentru că acolo are mulți prieteni și colegii o tratează ca pe un om normal.

(w500) Cum o pute

Anul trecut, după o sângerare masivă necontrolată, Alexandra a fost intubată, embolizată și i s-au administrat 3 flacoane de sânge. Pentru a continua investigațiile medicale și tratamentul de specialitate, este nevoie de minimum 25.000 euro pentru o operație în Turcia.

(w500) Alexandra

Orice persoană care dorește să o ajute pe Alexandra, poate dona în conturile deschise la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank

Titular Cuza Ileana-Olguta

cont în lei – RO48RZBR0000060010042715

cont în euro -RO61RZBR0000060020022811

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă