O fetiță a murit în timpul furtunii, în judeţul Mureş. Micuța se afla într-o excursie cu cortul, alături de familie. Sora ei este în stare gravă

1 august 2021, 19:16

Mama şi cele două fetiţe au fost surprinse în cort de vijelie. Un copac smuls de vânt a căzut peste ele. Femeia a încercat să-și salveze copiii, dar a fost prea târziu. Una dintre fetițe a fost strivită de copac, cealaltă a fost rănită grav. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe SMURD, echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și polițiști.

Fetiţa care a supravieţuit este în stare gravă.

Tânăra împreună cu cele două fiice ale ei se aflau cu cortul într-o zonă muntoasă izolată, aflată la aproximativ cinci kilometri de campingul din Lunca Bradului. Specialiştii atraga atenţia amatorilor de drumeţii cu cortul să-şi aleagă cu grijă zona unde campează pentru a evita evenimentele neplăcute.

Mai mulţi copaci au fost puşi la pământ şi în alte zone din judeţul Mureş. Vântul a bătut cu rafale care au depăşit 70 de km pe oră. Mai multe avertismente prin ro alert au fost emise pentru fenomene periculoase.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă