O fetiță și bunica ei au murit, iar un băiețel a suferit răni grave după ce au fost loviți de o autoutilitară

112 ambulanță SMURD
112 ambulanță SMURD
30 septembrie 2019, 18:59

ACTUALIZARE Vârstnica accidentată a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, unde a fost transportată, a informat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Marius Leonte.

Băiatul de 7 ani, şi el rănit în accident, este în continuare, internat pe secţia de Terapie Intensivă.

ACTUALIZARE O fetiţă de 8 ani a decedat şi un băieţel de 7 ani şi bunica lor au ajuns la spital, după ce au fost accidentaţi de o autoutilitară, pe un drum judeţean, în localitatea braşoveană Bod, transmite Agerpres.

Conform ISU Braşov, la sosirea echipajelor medicale, fetiţa de 8 ani era inconştientă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Ea a fost declarată decedată.

Femeia, în vârstă de 60 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, unul toracic şi o fractură la un picior. Băieţelul de 7 ani are un traumatism cranio-cerebral şi escoriaţii la membre. Amândoi au fost găsiţi conştienţi.

Deşi iniţial fusese alertat elicopterul SMURD de la Tîrgu Mureş, în cele din urmă nu a fost necesară intervenţia acestuia.

Din primele informaţii, se pare că femeia, împreună cu cei doi nepoţi, încercase să treacă strada, moment în care au fost surprinşi de autoutilitară.

Potrivit IPJ Braşov, şoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 69 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite