O femeie în vârstă de 81 de ani din Irlanda şi-a întâlnit mama de 103 ani pentru prima dată

Eileen Macken și mama ei
Eileen Macken și mama ei
10 mai 2019, 18:15

Potrivit sursei citate, Eileen Macken a crescut în orfelinatul Bethany Home din Dublin şi şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii căutându-şi mama. A ajutat-o un genealogist, care i-a găsit mama, în vârstă de 103 ani, în Scoţia.

„Odată ce am aflat asta, nimic nu m-a împiedicat să încerc să o văd”, a povestit Eileen Macken. ȚM-am dus să o văd şi ea este cea mai frumoasă doamnă, are o familie minunată, m-au întâmpinat extraordinar. Ei m-au acceptat şi am avut o discuţie extraordinară cu mama mea”, a mai spus femeia, pentru RTE Radio.

Eileen Macken a călătorit în Scoţia împreună cu familia pentru a se întâlni cu mama sa Elizabeth, care împlineşte sâmbătă 104 ani.

Mamă a trei copii, Eileen a descoperit după întâlnirea cu mama ei că are doi fraţi vitregi.

Când a bătut la uşă, ea a fost întâmpinată de un bărbat care s-a dovedit a fi unul dintre fraţii ei vitregi.

„I-am spus că sunt din Irlanda şi că a găsit-o pe mama aici şi l-am întrebat dacă putem să intrăm să o vedem. El a răspuns desigur„, a povestit femeia de 81 de ani.

Eileen Macken a mai spus că  a avut o „conversaţie minunată” cu mama ei.

„Citea ziarul când m-a văzut. I-am spus că suntem din Irlanda şi ea a spus: ‘M-am născut în Irlanda’. A fost încântată şi nu mi-a mai dat drumul la mână. Nu cred că îmi voi mai reveni niciodată din fericire”, a adăugat femeia.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite