O femeie din Vâlcea a fost atacată și jefuită în scara blocului de un grup de falși colindători

22 decembrie 2019, 17:50

Luminiţa Mazilu se întorcea aseară de la cumpărături, în cartierul de blocuri din Râmnicu Vâlcea unde locuieşte. Avea mai multe pungi cu mâncare și cadouri de Crăciun. Le-a lăsat la parter și s-a dus să verifice ceva în uscătoria blocului.

Între timp, au intrat în bloc şi două adolescente care pretindeau că au venit la colindat. Le-au deschis uşa de la intrare nişte locatari bucuroşi să încurajeze tradiţiile. Dar tinerele, când au dat de pungile pline lăsate de Luminiţa, le-au furat. Şi au urmat momente de coşmar pentru femeie.

Hoaţele erau așteptate afară de doi băieţi. Toţi patru au rupt-o la fugă. Pentru femeia atacată a fost chemată o ambulanţă care a dus-o la spital de urgenţă.

Ceilalţi locatari din bloc se tem acum că pot fi şi ei jefuiţi. Muţi au rămas în ultima vreme fără lucruri pe care le-au lăsat pe hol, la intrarea în apartamente. S-au furat şi cărucioare pentru copii.

Poliţiştii din Vâlcea nu au primit încă o plângere despre atacul de la bloc, dar femeia agresată vrea să sesizeze autorităţile pentru ca adolescentele să fie pedepsite şi să nu mai facă şi alte victime

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite