O femeie cazată la un hotel din Cluj-Napoca a fost violată de un individ care a intrat peste ea în cameră

19 august 2021, 12:22

Femeia care a reclamat violul are 49 de ani şi săptămâna trecută s-a cazat la un hotel de trei stele din centrul Clujului. Atunci, a intrat peste ea în cameră un individ care a atacat-o. Femeia făcea duș şi se pare că nu închisese uşa camerei.

Agresiunea s-a petrecut la etajul al treilea al hotelului, acolo unde era cazată femeia. Nimeni nu-și explică cum a reușit agresorul să treacă de angajații de la recepție fără să fie observat.

După ce a fost violată, femeia a vrut să sune la 112, însă bărbatul i-a smuls aparatul din mână, a smuls din priză cablul telefonului fix și a imobilizat-o. Din informațiile existente până în prezent, cei doi nu se cunoșteau. Şi se ştie ce s-a întâmplat în hotel doar din ce povestesc cei doi: nu există camere de supraveghere pe holuri sau la intrare. În cartierul unde locuiește agresorul, vecinii au fost surprinși de cele întâmplate.

Inițial, femeia nu ar fi vrut să se prezinte la IML și să depună plângere la poliție. Apoi s-a răzgândit. Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe agresor destul de repede.

La el acasă, în cartierul Gheorgheni, anchetatorii au găsit mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că le-a purtat în momentul agresiunii.

Bărbatul reținut va sta în arest ce puțin 30 de zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite