O femeie a fost înjunghiată în plină stradă de bărbatul cu care locuise. Suspectul este un fost șef al Poliției Locale Oradea

11 ianuarie 2021, 12:28

Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Vecinii au fost alertaţi de strigătele de ajutor ale femeii. Totul pornise de la o ceartă între victima și partenerul de viață. Scandalul a degenerat iar bărbatul a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori. Vecinii au sunat la numărul de urgenţă 112, iar femeia a fost transportată de urgență la spital.

Femeia va fi supusă unor investigații amănunțite și rămâne internată la terapie intensivă. Locuitorii din zonăau fost șocați de întâmplare, cu atât mai mult cu cât agresorul a fugit imediat după incident.

Pentru prinderea bărbatului au fost mobilizate importante efective de poliţie. A fost adus inclusiv un câine de urmă. A fost găsit în cele din urmă în apropiere de locul faptei, într-un bloc aflat în construcție.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au început urmărirea penală cu privire la fapta de tentativă de omor.

Suspectul a fost, în trecut, şeful Poliţiei Locale Oradea. A fost găsit cu mai multe răni provocate prin autoînjunghiere, care însă nu îi pun viaţa în pericol.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite