O femeie a fost înjunghiată în centrul pentru victimele violenței domestice din Râmnicu Sărat

21 martie 2018, 18:55

După bătăile repetate ale concubinului, femeia s-a refugiat în Centrul pentru recuperarea victimelor violenței domestice la începutul acestui an.

Bărbatul i-a cerut de atunci de nenumărate ori să se vadă, ca să se împace. Femeia a acceptat în cele din urmă să-l primească pentru discuții chiar la centru. La întâlnire au participat și directoarea centrului, un asistent social şi un psiholog.

La un moment dat discuţia a degenerat, iar bărbatul a scos un cuţit şi a încercat să o lovească pe femeie. Între ei a intervenit şefa centrului, care a încercat să o protejeze.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital. Pentru că a fost lovită puternic la cap, medicii de la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat au luat decizia de a o trimite la un spital din Capitală.

Imediat după agresiune bărbatul a fugit. S-a predat însă câteva ore mai târziu la Poliţia din Focşani. A fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Centrul de recuperare pentru victimele violenţei în familie s-a deschis în urmă cu aproape doi ani la Râmnicu Sărat. Are o capacitate de 15 locuri, iar aici sunt găzduite pentru o perioadă de cel mult 6 luni victimele violenţei domestice femei, copii și mame cu copii, pentru care se impune separarea de agresor.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite