O femeie cu ordin de protecție a fost tăiată pe față de fostul bărbat, într-o sală de judecată din Constanța. Agresorul a fost reținut

23 iunie 2022, 14:29

Femeia, în vârstă de 33 ani, cu care bărbatul era în proces pentru obținerea custodiei copilului, era într-o sala de judecată când a avut loc atacul. Bărbatul a scos din buzunar un cutter și s-a repezit asupra victimei, sub privirile îngrozite ale avocatei acesteia.

Actualul soț al victimei: „Avea ordin de protecție să nu se apropie de ea mai mult de 5o metri, de toți prietenii, deci avea ordinul acolo. De două luni de zile, ne amenință că ne taie, că ne omoară”.

Ioana Roxana Oltean,  purtător de cuvânt, Judecătoria Constanța: Pârâtul s-a așezat pe banca din spatele reclamantei și, în mod neprevăzut, i-a provocat o leziune la nivelul obrazului cu un obiect ascuțit. La acel moment, se aflau în sală aproximativ 10 persoane. Nicio altă persoană nu a fost vătămată sau implicată în acest incident”.

Jandarmii au fost primii care au intervenit când au auzit țipetele oamenilor din sala.

Laurențiu Oprea, purtător de cuvânt, IJJ Constanța: „Jandarmii aflați la față locului au intervent imabilizandu-l pe respectivul agresor, încătușându-l, și au solicitat prezența unui echipaj medical de urgență. Persoana vătămată este în afară oricărui pericol”.

Femeia a fost dusă la spital. Era conștientă și în stare stabilă. Agresorul a fost dus la Secția 3 de Poliție.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt, IPJ Constanța: „Autorul se află în custodia polițiștilor. Acesta urmează a fi audiat, iar la finalizarea cercetărilor, procurorul de caz în cadrul Parchetului Judecătoriei Constanța va dispune măsurile legale care se impun.”

Atacatorul a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune, încălcarea ordinului de protecție și a regulilor din instantă. Sala de judecată a rămas sigilată.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă