O femeie a căzut cu liftul într-un bloc din Capitală

27 martie 2018, 12:13

Incidentul s-a petrecut înainte de ora 10.00, într-o clădire aparținând Uniunii Cineaștilor din România.

O angajată a unei firme de traduceri autorizate, care a închiriat un spațiu la al treilea etaj al clădirii UCR, a luat liftul de la parter pentru a urca la locul de muncă.

Potrivit martorilor, după ce liftul a urcat puțin, s-a auzit o bubuitură foarte puternică. În acel moment, liftul s-a prăbușit.

La fața locului au ajuns atât cei de la poliție, cât și pompierii. Medicii și asistenții SMURD au fost cei care au extras femeia din ascensorul prăbușit.

Victima a fost transportată la Spitalul de urgență din Capitală. Femeia acuza dureri în zona cervicală și la picioare.

După investigații, medicii au stabilit că nu se află într-o stare gravă și e posibil să fie externată chiar în această seară.

Inspectorii ISCIR și specialisti de la societatea Ascensorul, care are în grijă liftul din clădirea Uniunii Cineaștilor, încearcă să stabilească de ce s-a produs accidentul.

Potrivit unor surse din cadrul societății Ascensorul, a ieșit roata de pe axul troliului. Acesta este vechi de 20-21 ani.

________________________________

ACTUALIZARE O femeie a fost transportată de urgenţă, marţi, la Spitalul Floreasca, după ce a căzut cu liftul într-o clădire din Strada Mendeleev 28-30 ce aparţine Uniunii Cineaştilor, informează ISU Bucureşti – Ilfov, informează Agerpres.

Victima este în stare conştientă. Au intervenit un echipaj al Detaşamentului Special de Salvatori şi două ambulanţe SMURD.

Poliţia Capitalei a anunţat că, în jurul orei 10,00, prin apel la 112, a fost sesizat faptul că, pe raza Sectorului 1, o femeie a suferit o vătămare în urma căderii cu liftul.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţişti de la Secţia 1, care au demarat investigaţiile în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest incident.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite