O familie din Chișinău a pus pe roate o afacere sănătoasă cu produse sănătoase

Puteți avea o siluetă perfectă chiar dacă mâncați pâine pe săturate. Condiția este să înlocuiți pâinea albă cu cea din hrișcă verde. Pâinea fără gluten conține mult mai mulți antioxidanți, fier și calciu decât cea obișnuită. Impresionată de beneficiile acesteia, o familie din Chișinău a pus pe roate o afacere sănătoasă cu produse raw vegane și copturi din hrișcă verde fermentată.

31 Ianuarie 2020, 10:26 (actualizat 31 Ianuarie 2020, 11:08) |

Procesul de pregătire a unei pâini din hrișcă este mult mai migălos. Dacă o pâine obișnuită se prepară în cinci ore, cea din hrișcă durează cel puțin 18 ore, iar aluatul nu se frământă.

Pentru început, hrişca verde se pune în apă pentru ca aceasta să fermenteze. Nu se utilizează drojdie, hrișca se activează de la contactul cu apa.

După ce a stat câteva ore la fermentat, hrişca se spălă, se adaugă condimentele și se mărunțește. În aluat sunt adăugate mai multe tipuri de mirodenii, în funcție de preferințe.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI -2°C -1°C
IASI -3°C -6°C
CLUJ -7°C -7°C
CONSTANTA -3°C -1°C
CRAIOVA -1°C -1°C
BRASOV -7°C -7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI