O copilă de 13 ani imobilizată într-un scaun cu rotile, violată în mod repetat, timp de un an, de concubinul mamei sale

11 aprilie 2019, 17:40

Copila de 13 ani, imobilizată într-un scaun cu rotile, a ascuns multă vreme adevărul, de teama agresorului. Însă faptele au ieșit la iveală când, în urma violurilor repetate, fata a dat naștere unui prunc.

Ulterior anchetatorii au intrat pe fir și au stabilit că ororile s-au petrecut chiar în centrul social din Târgoviște, unde adolescenta era adăpostită împreună cu mama și frații săi.

Polițiștii au bănuit de la început că individul care a agresat-o pe minoră este tatăl nou-născutului, însă acesta a negat totul. Dar testele genetice au confirmat suspiciunile anchetatorilor. Așa că aceștia l-au arestat pe bărbat pentru 30 de zile.

Bebelușul a fost dat în grija unui asistent maternal la scurt timp după naștere pentru că minora nu poate avea grijă de el din cauza handicapului. Copila a rămas alături de mama sa, în centru.

Dar dacă se va dovedi că femeia știa de relația pe care iubitul ei o avea cu fata vitregă există posibilitatea ca toți cei șase copii să fie luați în grija statului.

Bărbatul de 38 de ani va rămâne închis pentru 30 de zile, iar dacă instanța îl va găsi vinovat riscă să stea după gratii până 12 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite