O companie spaniolă a lansat cel mai scump parfum din lume, „Sagrada”. Costă 1,6 milioane de euro și jumătate din încasări vor fi donate în scopuri umanitare

4 martie 2020, 08:40

Se numește „Sagrada” și este primul produs al companiei cu același nume, care își propune să combine mărcile de lux cu filantropia, prin comercializarea cadourilor scumpe și donarea unei jumătăți din încasări către proiecte umanitare.

SARA DIAZ, manager: „Dorinţa noastră este să unim luxul cu actele de caritate. Am vrea să devenim pionierii acestei mișcări.”

Marca este inspirată de arhitectura modernistă a Barcelonei, iar suportul parfumurilor seamănă cu faimoasa catedrală Sagrada Familia concepută de arhitectul Antoni Gaudi.

JIMMZ BOYD, parfumier: „Fiecare dintre cele patru parfumuri este creat amestecând optsprezece elemente. Ele constituie sufletul parfumului și provin din surse pure, disponibile în natură. Sută la sută naturală. Este dificil să găsești un nivel atât de ridicat de ingrediente în orice alt parfum.”

Realizat din aur de 18 carate si argint pur, suportul parfumului este decorat cu 345 de diamante, 56 de safire si 26 de smaralde.

JOAN OLIVERAS BAGUES, bijutier: „Trebuie să fii foarte riguros în ceea ce privește limbajul creativ și realizarea bijuteriei. Astfel, transmiterea ideilor se face în mod fidel.”

Compania a fost creată în 2017 de un investitor arab care a trăit 4 ani la Barcelona și care dorește să combine pasiunea sa pentru produse de lux cu acțiuni filantropice.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă