O cisternă încărcată cu o substanță volatilă s-a răsturnat în apropiere de Buzău. A fost risc ridicat de explozie

22 septembrie 2020, 07:50

Cele 25 de tone de solvent riscau să se aprindă la cea mai mică scânteie, mai ales că au început să scurgă din autotren. Autoritățile au intrat în alertă și au intervenit rapid. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Traficul rutier a fost blocat circa 9 ore în zonă.

Actualizare: Cisterna a fost mutată din locul în care s-a s-a întâmplat accidentul, pe un câmp din apropiere și urmează ca substanța să fie transvazat într-o altă cisternă. Accidentul s-a produs într-un sens giratoriu.  Cisterna era condusă de o femeie.

Evenimentul s-a produs la intersecţia dintre DN 2 cu DN 1B, la kilometrul 104+700 de metri, în zona municipiului Buzău, după ce o cisternă încărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă a pătruns în sensul giratoriu şi s-a răsturnat.

Nu au rezultat persoane rănite, însă sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie. Traficul rutier este întrerupt pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Circulaţia se desfăşoară dirijat, fiind deviată pe 3 rute ocolitoare.

Actualizare Traficul este întrerupt, marţi dimineaţa, pe DN 2, în zona municipiului Buzău, după ce o cisternă încărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă s-a răsturnat, fiind risc ridicat de explozie, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Accident grav în apropiere de Bran. Un tânăr a murit