O asistentă medicală din Bihor, cercetată disciplinar: A fost filmată când culegea flori de soc, având un pacient în ambulanță

5 august 2022, 15:08

Femeia a mai fost filmată când fuma în salvare, dar a scăpat de sancţiune pentru că nu s-a putut stabili data la care a fost făcută filmarea.

Cu sancţiune s-a ales şi un alt angajat care a fost filmat în timp ce făcea cumpărături, tot în timpul programului. Cei doi au rămas fără 10% din salariu pe trei luni. În cazul asistentei, cercetarea disciplinară nu este încheiată, astfel că ar putea rămâne chiar fără locul de muncă.

Dr. Liciniu Venter, manager, Seviciul de Ambulanţă Judeţean Bihor: „Sunt nişte fapte care nu sunt de tolerat. Măsurile vor fi din cele mai dure, cum am mai avut, şi până acum, cazuri de angajaţi care pentru faptele pe care le-au făcut li s-a desfăcut contractul de muncă.”

Gheorghe Chiş, preşedinte, Federaţia Naţională Sindicală „Ambulanţa” din România: „Condamnăm această situaţie a ceea ce s-a întâmplat la Bihor.  Nu e un caz general, e un caz aparte şi nu aş vrea să se răsfrângă această situaţie la nivel de serviciu de ambulanţă.”

CITIȚI ȘI: Bihor: Doi angajați ai Ambulanței, sancționați, după ce au fost surprinși la cumpărături sau la cules de soc, cu pacientul în mașină

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite