O angajată a primăriei din Târgu Jiu a fost lovită de primarul din Dănești. ”M-a lovit peste frunte cu palma de mi-au căzut ochelarii”

Scandal la primăria Târgu Jiu
Scandal la primăria Târgu Jiu
6 mai 2022, 13:57

Dosar penal pentru lovire

Potrivit IPJ Gorj, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, scrie gds.ro.

Incidentul a fost anunțat la 112, la ora 10.10, după ce primarul de Dănești, Mădălin Paliță, a intrat în Primăria Târgu Jiu la Registrul Agricol cu scopul clar de a se lua de una dintre salariate, care era din Dănești. Angajata respectivă era in birou alături de alte două colege și cetățeni.

A ajuns în fața mea și a început să mă amenințe că mă distruge pe mine și familia mea, că mă omoară (…) Când să iasă din birou m-a lovit peste frunte cu palma de mi-au căzut ochelarii de i-am adunat de jos”, a declarat angajata agresată, potrivit Express Gorj.

Deputatul Radu Miruță: S-a trezit în birou cu primarul bătăuș, care a bruscat-o atât fizic cât și verbal

Deputatul Radu Miruță, președintele USR Gorj, a reacționat manifestându-și sprijinul pentru colega de partid și cerând organelor statului să facă lumină în acest caz.

Elena Giuverdea, este colega noastră de la USR Dănești și în această dimineață, în timp ce își făcea treaba la serviciu dumneaei din Primaria Târgu Jiu, s-a trezit in birou cu primarul bătăuș, care a bruscat-o atât fizic cat si verbal fiindcă și-a permis, știind carte, să propage în spațiul public neregulile efectuate de primar in Primaria Dănești”, a scris deputatul Radu Miruță, președintele USR Gorj, pe Facebook.

El a cerut IPJ Gorj și Parchetului să nu tergiverseze în niciun mod ancheta în curs.

USR Gorj ii va asigura doamnei Giuverdea sprijin juridic calificat în perioada următoare.

Potrivit Gazeta de Sud, edilul Mădălin Paliță a fost contactat pentru un punct de vedere, însă nu a răspuns.

Un alt scandal cu acuze de agresiune la adresa unei femei, membră USR, a avut loc la începutul anului

La începutul anului, a avut loc un alt scandal cu acuze de agresivitate între USR și PNL, la Brașov. Un lider local al Tineretului Naţional Liberal (TNL), Bogdan Pintilie a formulat, într-o postare pe Facebook, ameninţări cu bătaia la adresa viceprimarului Flavia Boghiu. Postarea de pe contul liberalului Bogdan Pintilie includea și o fotografie trucată în care viceprimarul Flavia Boghiu avea un ochi învinețit.

Bogdan Pintilie a revenit cu o nouă postare, în care și-a cerut scuze public și și-a anunțat demisia din orice funcție din PNL.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite