O ambulanţă care se deplasa către un pacient a rămas înzăpezită pe un drum judeţean din Olt. A fost deblocată după o jumătate de oră

Drum zăpadă viscol
Drum zăpadă viscol
15 decembrie 2018, 10:25
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, ambulanţa a rămas blocată în jurul orei 04.00 din cauza zăpezii viscolite pe carosabil, pe drumul judeţean 679, între localităţile Mihăeşti şi Seaca.
Un utilaj al societăţii care se ocupă cu deszăpezirea drumului şi un tractor de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Seaca s-au deplasat imediat la fața locului.
Ambulanţa a fost deblocată după aproximativ 30 de minute şi însoţită de un utilaj până la pacientul care urma să fie transportat către un spital din Bucureşti, pentru dializă.
Reprezentanţii ISU Olt au mai indicat că, în jurul orei 07.00, echipajul SMURD Vişina a intervenit în comuna Obârşia la un accident rutier. Un autoturism în care se aflau 3 persoane a intrat în şanţul de pe marginea drumului. Nimeni nu a fost rănit.
Judeţul Olt s-a aflat în intervalul 08.00-10.00 sub incidenţa unei atenţionări Cod galben de fenomene meteo imediate. Meteorologii au anunţat rafale de vânt care pot atinge 55-65 de kilometri pe oră.
Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite