O adolescentă fără permis, care consumase droguri, a provocat un grav accident. Fratele ei de 16 ani a murit

13 septembrie 2022, 11:46

Cursa spre moarte a început aseară, după ce fata, aflată sub influența drogurilor, a luat mașina unei rude, și a pornit împreună cu fratele mai mic la plimbare. Adolescenta de 17 ani a accelerat puternic, iar în zonă unui pod, tânăra a pierdut controlul și a acroșat un stâlp, după care mașina a rupt gardul de protecție și a ieșit în decor. În urma impactului, fratele ei, aflat pe locul din dreapta, a fost proiectat afară din autoturism și a murit pe loc.

Sora lui a scăpat cu viață. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului și au transportat-o la spital.

Delia Râșnoveanu – manager Spitalul de Urgenta Brăila: „Fata a fost dusă la UPU nu are fracturi, doar contuzii, este internată sub protecția poliției.”

Cei doi frați locuiau fără forme legale, împreună cu mama lor, într-o casă de la marginea Brăilei. Vecinii spun că, până acum, cei doi adolescenți nu au creat probleme în cartier.

Polițiștii din Brăila sunt îngrijorați de numărul tot mai mare de tineri care, în ultima vreme, se urcă la volan băuți sau drogați. Aproape zilnic sunt depistați în trafic șoferi care urcă la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite