O adolescentă din Neamț s-a aruncat în râul Bistrița

30 decembrie 2018, 14:13

Tragedia s-a petrecut pe un canal al râului Bistrița, în localitatea Slobozia, lângă oraşul Roznov. O femeie a observat-o pe tânără în timp ce sărea de pe un pod și a anunțat imediat autoritățile care au declanșat căutările aseară la ora 20.00.

Imediat, la fața locului au ajuns echipele ISU care au cercetat apele râului timp de două ore. Căutările au fost oprite pe timpul nopții și reluate în această dimineață.

Pompierii au intervenit cu o barcă și un echipaj de scafandri, iar angajatii Hidroeletrica au oprit alimentarea cu apă a canalului pentru a facilita găsirea trupului fetei. După ore de căutări, militarii au descoperit cadavrul în zona hidrocentralei Zăneşti.

Fata și cei doi frați împreună cu mama lor locuiau în plasament la o mătușă. Vecinii fetei susţin că tânăra avea tulburari psihice după ce, în urmă cu doi ani, a fost violată de concubinul mătușii, iar tatăl ei s-a sinucis. Din primele date, criminaliștii cred că cea mai plauzibilă ipoteză este sinuciderea.

În timpul căutărilor, scafandrii au mai găsit un cadavru aflat în stare avansată de descompunere, care se presupune a fi al unui bărbat în vârstă de aproximativ 78 de ani, care a fost dat dispărut de acasă de o lună și jumătate.

Ieri, în comuna nemțeană Dragomirești a fost găsit într-o fântână un cadavru decapitat. Din primele cercetări ar fi vorba despre o femeie în jur de 40 de ani, pe care oamenii din comună nu au mai văzut-o de vreo 4 ani. Poliția a deschis o anchetă și în acest caz.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite