O adolescentă din Harkov s-a fotografiat în rochia de bal pe care nu a mai apucat să o poarte, printre ruinele școlii distruse de bombardamente

O adolescentă din Harkov s-a fotografiat în rochia de bal pe care nu a mai apucat să o poarte
O adolescentă din Harkov s-a fotografiat în rochia de bal pe care nu a mai apucat să o poarte
8 iunie 2022, 13:01

Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare de Anna Episheva, mătușa fetei, care locuiete în Toronto. Aceasa spune că tânăra a studiat la școala 134 din Harkov înainte ca țara să fie invadată de Rusia.

Se spune că eleva, pe nume Valerie, aștepta cu nerăbdare ziua în care vor absolvi școala și se pregătea împreună cu prietenii ei pentru eveniment.

„Nepoata mea trebuia să absolve anul acesta liceul. Ea și prietenii ei au planificat evenimentul de absolvire, și-au cumpărat rochii și așteptau cu nerăbdare ziua cea mare. Apoi au venit rușii. Școala ei a fost lovită și distrusă pe 27 februarie”, a comentat Anna Episheva pe Facebook.

„Astăzi a revenit la ceea ce a mai rămas din școală și planurile ei pentru absolvire. Mulțumesc, draga mea Valerie, că ești puternică și curajoasă, atât de mândră de tine și te iubesc atât de mult. Slavă Ucrainei!”, a mai scris mătușa lui Valerie.

Harkov, al doilea oraș al Ucrainei, a fost atacat în primele zile ale războiului. A fost supus unui foc intens în primele luni, dar nu a fost niciodată luat de forțele ruse.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă