O adolescentă de 15 ani din Prahova și-a reclamat tatăl la Poliție, pentru abuz sexual. Bărbatul a fost arestat preventiv

9 iulie 2022, 13:47

Adolescenta de 15 ani nu a mai putut îndura abuzurile și, în ciuda amenințărilor pe care le-ar fi primit din partea tatălui, a mers la poliție și a povestit totul.

MARIA MAGDALENA RĂDULESCU, purtător de cuvânt. IJP Prahova: La sediul secției Blejoi s-a prezentat o minoră în vârstă de 15 ani care a declarat faptul că ar fi fost agresată sexual de tatăl ei. Cercetările sunt continuate de polițiști.

Tânăra a fost dusă și la Serviciul de Medicină Legală, pentru a i se elibera un certificat medico-legal. Tatăl ei a fost audiat și reținut. Ulterior, judecătorii au decis arestarea preventivă a lui, pentru 30 de zile. În casa în care ar fi avut loc abuzurile locuiau și cei doi frați ai fetei, doi băieți de 9 și 12 ani. Nu se știe deocamdată dacă și ei au îndurat astfel de tratamente.

CORINA NICOLA, purtător de cuvânt. DGASPC Prahova: Copiii au fost scoși din mediul abuziv, s-a stabilit plasamentul lor în regim de urgență. Se realizează ancheta socială a celor trei copii. Li se acordă consiliere psihologică.

Copiii locuiau cu tatăl, după ce, spun rudele, mama i-ar fi părăsit în urmă cu un an. Mama bărbatului nu crede că fiul ei ar fi în stare de astfel de fapte.

Pentru agresiune sexuală și viol, bărbatul acuzat că și-a molestat fiica ar putea sta ani buni în închisoare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite