O adolescentă a murit, 5 persoane au fost rănite în accidente succesive produse de un tânăr beat și fără permis

6 ianuarie 2018, 10:26

ACTUALIZARE Două victime sunt în continuare în stare gravă. O a treia a fost transferată la Cluj.

Medicii au un prognostic rezervat în cazul unei fete de 14 ani, aflată în comă, instabilă hemodinamic. Ea a suferit traumatisme cranio-cerebrale grave, traumatism abdominal cu ruptură splenică. A fost operată în cursul nopţii.

Tot în stare gravă este și o fetiţă de 11 ani, cu ruptură de ficat și ruptură de rinichi drept. Medicii au decis să o opereze de urgență. Pacienta este stabilă hemodinamic.

O altă victimă, o fetiţă de 11 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, este conştientă şi cooperantă. A fost transferată la Clinica Neurologie Pediatrică Cluj-Napoca pentru supraveghere şi tratament de specialitate.

La secţia Chirurgie mai este internată o fetiţă de 10 ani, în stare stabilă, cu traumatism cranio-cerebral acut, contuzie abdominală, politraumatism.

Femeia de 36 de ani care făcea pate din primul grup lovit de șofer este în stare stabilă. Ea are o luxaţie coxo-femurală dreaptă.

ACTUALIZARE Una dintre cele 6 victime ale accidentelor produse vineri seara pe DN 17 de un şofer de 16 ani aflat în comă alcoolică a decedat în cursul nopţii la spital, confirmă IPJ Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

Este vorba despre o tânără de 16 ani. Ea a fost adusă în stare foarte gravă la spitalul din Bistriţa şi a intrat de urgenţă în operaţie. Medicii nu au mai putut să o salveze.

Fata făcea parte dintr-un prim grup de persoane lovit de şoferul minor în localitatea Tureac. O femeie de 36 ani din același grup a fost rănită.

Conducătorul auto şi-a continuat drumul până în localitatea Mureşenii Bârgăului, unde a accidentat 3 fetiţe, dintre care două de 11 ani şi una de 10 ani.

Bărbatul nu s-a oprit nici după acest incident.

Tot în Mureşenii Bârgăului a lovit cu camioneta un alt pieton, o fată de 14 ani, care circula pe acostament.

Şoferul a fost prins de polițiști la ieşirea din localitatea Mureşenii Bârgăului, după aproximativ 5 km. „Acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că autoutilitara avea autorizaţia de circulaţie expirată„, precizează polițiștii.

Tânărul vinovat de producerea accidentelor se află la spital. A fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă