O adolescentă și un bărbat au fost atacați de urs în municipiul Făgăraș

23 octombrie 2017, 08:54

Incidentul a avut loc într-un cartier de la marginea orașului. Martorii spun că erau doi urși în zonă, atrași de resturile de mâncare din containerul aflat în apropierea unui bloc. La acea oră, mai multe persoane se pregăteau să plece la muncă, la școală. Nu au observat animalele. Una dintre ele a atacat. A mușcat o fată, apoi s-a îndreptat spre o femeie. Câțiva bărbați au sărit să o salveze, unul dintre ei a fost chiar rănit de urs.

Țipetele lor  au speriat animalul, care a fugit. Cei doi răniți au fost transportați la Spitalul Municipal din Făgăraș. Sunt în afara oricărui pericol. Potrivit lui Gheorghe Sucaciu, primarul din Făgăraş, mai multi urși au fost relocați din alta zonă.

La fața locului au sosit un echipaj SMURD și o ambulanță. Fetița a suferit o plagă mușcată la nivelul șoldului stâng și zgârieturi la umăr, iar bărbatul a suferit  zgârieturi pe tot corpul.

Bărbatul s-a deplasat singur la spital, până la sosirea ambulanței, iar fetița a fost transportată la spital de către un echipaj al Ambulanței, a transmis în direct la TVR1 Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Ambele persoane sunt conștiente.

(w500) Atacați d

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite