Nunta regală din Marea Britanie. Au fost tipărite invitațiile, dar încă nu se știu numele invitaților lui Meghan

24 aprilie 2018, 18:10

Meghan Markle pare că s-a hotărât asupra rochiei de mireasă pe care o va purta, iar prințul Harry este încântat de lista invitaților pe care însă trebuie să îi așeze cu grijă la toate momentele importante ale nunții. Desigur că nu cuplul princiar se ocupă de asta, ci specialista Sarah Haywood care are clienți din toată lumea, fie ei cu sânge albastru sau nu.

Dacă ai trăit deja o viaţă ca în basme, dacă ai un avion personal şi călătoreşti oriunde în lume, stai la cele mai scumpe hoteluri, ai mai multe case în lume, cinezi la cele mai fine restaurante, dacă nu zilnic, măcar săptămânal şi apoi vii la cineva ca mine şi spui: vreau o zi de vis, atunci trebuie să fie ceva stratosferic. Şi asta e o provocare!” – Sarah Haywood, organizator de evenimente.

Prin urmare, deși nu e la primul eveniment de o asemenea anvergură chiar și specialistului îi e greu să țină pasul cu eleganța Palatului Buckingham. De exemplu, invitațiile pentru nuntă poartă amprenta regală prin simplitate și au fost deja tipărite, mai râmane ca organizatorii să scrie numele pe ele și să le expedieze.

Încă nu se ştie pe cine va invita mireasa. Se presupune că sunt nume grele de la Hollywood, staruri obişuite să fie cea mai importantă persoană de oriunde s-ar duce.

Dar dacă sunt invitate nu va fi aşa. Va fi prezentă întreaga familie regală a Marii Britanii şi nu în ultimul rând Regina şi când ea este într-o încăpere, ea este cea mai importantă persoană de acolo” – Sarah Haywood.

Din lumea muzicii britanice e cert că nu va lipsi sir Elton John, bun prieten al prințesei Diana.

Un impresionant dispozitiv de oameni lucrează deja la pregătirea acestei nunți, iar pe 19 mai, când va avea loc marele eveniment toată lumea va știi exact ce are de făcut astfel încât evenimentul să poarte amprenta lui Harry și Meghan, adică, deschis și cald.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite