Nunta anului în Marea Britanie. Noi detalii despre căsătoria prințului Harry cu Meghan Markle

4 mai 2018, 21:34

Povestea de dragoste a lui Harry şi Meghan a fost ecranizată de postul de televiziune Lifetime şi potrivit producătorilor, este bazat pe interviurile date de cei doi în presă.

Realizatorii recunosc că acolo unde n-au ştiut şi-au folosit imaginaţia.

Numai că Palatul Buckingham a privit cu oarecare îngrijoare această scenă din clipul de promovare pentru motive lesne de înţeles.

Filmul se va difuza pe 13 mai – în condiţiile în care căsătoria celor doi este pe 19.

Meghan are însă probleme mai mari cu propria familie: fratele său vitreg i-a scris chiar o scrisoare deschisă prinţului Harry în care îl roagă pe acesta să renunţe la căsătorie.

În textul de mână care conţine şi greşeli gramaticale, Thomas Markle o acuză pe sora sa că şi-a abandonat tatăl şi că i s-a urcat Hollywoodul la cap.

Numai că în urmă cu puţin  timp în urmă, Casa Regală a anunţat că tatăl lui Meghan Markle o va conduce pe aceasta la altar, aşa cum şi-a dorit.

Părinţii actriţei, chiar dacă divorţaţi, vor avea o parte importantă în ceremonie, au declarat organizatorii. Spre surprinderea multora, Meghan nu va avea o domnişoară de onoare – se specula că acest rol ar fi mers către cumnata sa Kate, soţia prinţului William, întrucât cele două cupluri sunt foarte apropiate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite