Numărul infecțiilor cu coronavirus în România a ajuns la 576. Peste 140 de noi cazuri de îmbolnăvire de la ultima informare

23 martie 2020, 12:54

Până luni, la ora 13.00, 4 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova Iași și Suceava, au decedat.

La ora 14.00 a fost confirmat al cincilea deces – un bărbat din Suceava.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 143 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Unul dintre cazuri este cel al unui deținut care în data de 11 martie a fost transportat de la Poliția Capitalei la Penitenciarul-Spital București-Jilava pentru probleme medicale.

În urma testării realizate astăzi, bărbatul a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

Deținutul a fost izolat încă de la momentul încarcerării, iar la testarea realizată în data de 11 martie, pentru depistarea unei posibile infecții cu COVID-19, rezultatul a fost negativ, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

Luni dimineață a fost  înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID-19, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani. Pacienta a fost internată sâmbătă, 21 martie, în Spitalul  Județean Suceava.

Femeia avea afecțiuni asociate cronice – suferea de diabet și de boli cardiovasculare. Nu călătorise în zone de risc și nu venise în contact cu o persoană confirmată pozitiv.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite