Numărul de cazuri noi de COVID-19 a crescut alarmant în Rusia. Se vorbește deja despre al patrulea val al pandemiei

15 iunie 2021, 13:26

Numărul de cazuri noi a crescut alarmant în ultima săptămână. Spitalele din Moscova sunt ocupate cu pacienți COVID în proporție de 78 la sută.

În mijloacele de transport în comun s-au înmulțit controalele pentru a-i determina pe pasageri să poarte mască și mănuși. Restaurantele , barurile și cluburile de noapte se vor închide la ora 23.00. Cei care au afaceri în acest sector speră că restricțiile nu vor dura luni de zile, așa cum a fost anul trecut.

Zilele călduroase din capitala rusă i-au făcut pe moscoviți să iasă la plimbare, în parcuri fără a mai tine cont de distanțarea socială.

Locurile de joacă pentru copii din parcuri au fost și ele închise cel puțin până pe 20 iunie. Nu se mai pot închiria biciclete sau trotinete. Măsurile vor fi înăsprite sau nu în funcție de numărul de îmbolnăviri înregistrate zilnic.

Orașul Sankt Petersburg, chiar dacă este una dintre gazdele Campionatului European de Fotbal pregătește restricții începând de joi. Activitatea restaurantelor va fi limitată iar în zonele de pe stadion destinate suporterilor nu se vor mai vinde alimente și băuturi .

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite