Nu mai sunt bilete! CFR Călători: Biletele de călătorie au fost epuizate pe mai multe rute din țară

14 aprilie 2017, 10:05

ORA 12:20 CFR Călători informează că pe mai multe rute biletele de călătorie au fost epuizate și că la anumite trenuri – la solicitări exprese ale pasagerilor – se emit bilete “fără loc”, în limita maximă admisă pe vagon.

Rutele pentru care biletele cu loc sunt epuizate:

  • București – Buzău/Bacău/Suceava/Iași,
  • București – Craiova,
  • București – Pitești,
  • Cluj – Suceava/Iași,
  • București – Constanța,
  • București – Brăila/Galați,
  • București – Brașov/Sibiu/Cluj Napoca.

Toate capacitățile din parcul activ sunt în teren, precizează CFR Călători, care, în această perioadă, a suplimentat garniturile cu peste 8000 de locuri față de zilele obișnuite.

Totodată, în marile Gări sunt marcate case speciale dedicate studenților și se lucrează cu maxim de case de bilete deschise, mai precizează compania. De exemplu, în Gara de Nord din București se lucrează cu peste 30 de casieri, dublu față de zilele obișnuite.

Aglomerație în Gara de Nord

ORA 08:00 Trenurile care au plecat, în noaptea de joi spre vineri, din Gara de Nord au fost pline de călători care voiau să ajungă acasă.

Cele mai solicitate destinaţii sunt Braşov, Sibiu, Cluj, Constanţa, Iaşi, Satu Mare și Timişoara. În această perioadă CFR Călători a suplimentat locurile, însă tot nu sunt suficiente pentru afluxul mare de călători.

În perioada sărbătorilor de Paște, studenții beneficiază de bilete gratuite pe calea ferată.

Pentru a evita situaţiile neplăcute cauzate de numărul mare de călători, CFR recomandă tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul.

„Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor. Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce”

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă