Noua generație regală britanică. Analiștii spun că relația dintre ducesa Kate și Meghan Markle este esențială pentru succesul monarhiei

16 mai 2018, 17:32

William s-a îndrăgostit la prima vedere de Kate și, se pare că și Harry, fratele lui mai mic, a fost în aceeași situație. Kate s-a logodit într-o impecabilă rochie albastră, iar Megan în una verde închis, ambele ținute fiind superbe și punându-le în evidență siluetele. Ambele inele dăruite de prinți au avut elemente ce i-au aparținut prințesei Diana, mama lor.

(w620) Relația d

Relația dintre Kate și Megan este deja fascinantă pentru analiștii monarhiei britanice, care văd cum o nouă generație începe să se impună în sufletul britanicilor. În cele mai recente apariții împreună ale celor patru, s-a remarcat că Megan a fost cea care a vorbit cel mai mult, un semn că vrea să fie în centrul atenției, ceea ce nu pare să o deranjeze prea mult pe Kate. Mama a trei copii, soția prințului William își știe foarte bine rolul în familia regală, spun specialiștii.

(w620) Prințul H

Angela Levin,  autoarea cărții „Harry- Conversații cu Prinţul”: „Nu cred că Kate Middleton va fi afectată foarte mult de atenţia pe care o primeşte Meghan. S-ar putea să fie foarte uşurată că presa o lasă puţin în pace.Ea are acea satisfacţie minunată de a fi o familistă şi ştiţi că va deveni regină. Simte un pic acest lucru. Megan va fi cea care va face o reverenţă în faţa ei. S-ar putea să nu pară mult, dar este semnificativ.”

Kate este „conservatoare și elegantă”, iar Megan – „modernă și îndrăzneață”. Ambele par a avea o „atingere magică”. Orice îmbracă se transforma imediat într-un record de vânzări pentru produsul respectiv.

Analiști ai monarhiei britanice estimează că legătura dintre cele două va fi întărită și de faptul că nu provin din familii regale. Se adapteză regulilor și stilului regal și, alături de cei doi prinți, scriu o nouă pagină a monarhiei britanice.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite