Noua echipă care conduce Spitalul Județean de Urgență din Focșani: comandantul Spitalului Militar din Brașov, un ofițer de stat major și un ofițer de logistică

13 aprilie 2020, 16:44

Comandantul Spitalului Militar de Urgență „Regina Maria” din Brașov, colonelul medic Alexandru Keresztes, este Doctor în Științe Medicale și specializat în Medicină Internă.

Alte domenii de interes sunt imunologia și sănătatea inimii.

Tot astăzi, Spitalul Județean Deva, condus de o echipă formată din medici și specialiști militari, a ieșit din carantină.

Unitatea a devenit funcțională și este pregătită pentru preluarea cazurilor de coronavirus.

Aici a fost efectuată dezinfecția terminală, s-au asigurat circuitele necesare elaborate de către medicii epidemiologi și s-a stabilit prima echipă de lucru pentru următoarele 14 zile.

Ministerul Apărării Naționale mai informează că la Constanța au fost ridicate corturile pentru carantinare din Sistemul Medical Modular de Izolare și Tratament. Acestea au fost amenajate, dotate și racordate la toate utilitățile.

De altfel, a și început operaționalizarea zonei de tratament.

Aici au fost aduse un aparat modern de radiologie și un aparat nou de testare rapidă PCR.

Personalul medical care va deservi această facilitate este instruit pentru procedurile de echipare / dezechipare, mai informează MApN.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă