Nouă din zece companii româneşti sunt mulţumite de utilitatea soluţiilor software în cloud (studiu)

Soluții software pentru birou
Soluții software pentru birou
21 decembrie 2021, 10:54

Cercetarea realizată de SoftOne Group evidenţiază faptul că posibilitatea de a accesa informaţiile de business de la distanţă este principalul beneficiu oferit de soluţiile Cloud pentru nouă din zece companii, iar 77% dintre respondenţi au afirmat că aplicaţia Soft1 Cloud ERP le-a facilitat desfăşurarea fără întrerupere a operaţiunilor în timpul pandemiei.

În România, nivelul de satisfacţie al companiilor care au utilizat soluţiile SoftOne în Cloud a fost de 89%.

Totodată, 70% dintre companiile care au utilizat anterior soluţiile On-Premise (pe servere proprii) sunt complet satisfăcute de decizia lor de a migra către Cloud, iar principalele motive pentru care au ales această soluţie sunt posibilitatea de a accesa informaţiile de business de la distanţă (89%), upgrade-uri automate (88%) şi nivelul ridicat de securitate oferit (82%).

De asemenea, şapte din zece respondenţi au susţinut că au ales soluţiile Cloud pentru a reduce costurile IT.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, două din trei companii din Europa de Sud-Est intenţionează să investească în viitor în soluţii Cloud, cu precădere în aplicaţiile de mobilitate şi facturare electronică.

Studiul SoftOne (membru al Grupului de investiţii Olympia) a fost realizat în rândul a 6.000 de companii din România, Grecia, Cipru şi Bulgaria, clienţi Cloud din Europa de Sud-Est.

SoftOne, unul dintre leaderii de pe piaţa soluţiilor Cloud ERP din Europa de Sud-Est, are peste 300 de angajaţi şi o reţea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienţi în patru ţări (Grecia, Cipru, Bulgaria, România)

 

 

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă