Noua Casă Albă. Restart America - ediţii speciale ale Ştirilor TVR

America este în alertă în ziua în care la Casa Albă se schimbă garda. O ceremonie de preluare a mandatului unică, pe fondul tensiunilor fără precedent. Nu va exista o paradă, iar cele două familii prezidenţiale, cea care pleacă şi cea care vine la Casa Albă, nu se vor întâlni. Toate evenimentele importante vor fi transmise astăzi, în direct, înt-o serie de ediţii speciale la TVR1. Ramona Avramescu ne aduce detalii de ultimă oră despre ziua în care Statele Unite intră într-o nouă eră.

20 Ianuarie 2021, 09:44 (actualizat 20 Ianuarie 2021, 13:22) |
$article.media.images[0].description
Noua Casă Albă. Restart America - ediţii speciale ale Ştirilor TVR "

Miercuri, pe 20 ianuarie, Donald Trump îi va lăsa Biroul Oval lui Joe Biden, care îşi va începe oficial mandatul de preşedinte al Statelor Unite pe fondul unei divizări extreme în societatea americană.

Televiziunea Română ne ţine conectaţi la evenimentele dedicate inaugurării mandatului noului preşedinte american în principalele emisiuni informative ale postului, dar şi în cadrul ediţiilor speciale dedicate, transmise în direct de TVR 1 de-a lungul zilei de miercuri.

În direct de la Washington, pentru telespectatorii TVR: Ramona Avramescu şi Sorin Eşeanu

Statele Unite schimbă garda la Casa Albă, într-un moment tensionat şi încărcat de semnificaţii. Mandatul noului preşedinte, Joe Biden, începe cu soldaţi mobilizaţi pe sol american şi fără prezenţa sutelor de mii de spectatori la instalarea unui nou preşedinte. Un eveniment istoric, la care Televiziunea Română este prezentă prin jurnaliştii Ramona Avramescu şi Sorin Eşeanu. Pe 20 ianuarie, cu ajutorul imaginilor şi reportajelor în exclusivitate, istoria se trăieşte în direct la TVR.

(w640)

(w640)

Timp de aproape o săptămână, jurnalista Ramona Avramescu şi cameramanul Sorin Eşeanu sunt prezenţi în capitala Statelor Unite pentru a relata, de la Washington, evenimentul istoric de învestire a noului preşedinte, Joe Biden. O preluare de ştafetă pe care întreaga lume o va urmări.

(w500)

În această perioadă, în principalele emisiuni informative, dar şi în cadrul ediţiilor speciale, Ştirile TVR au pregătit o serie de reportaje din care telespectatorii vor afla despre priorităţile economice, sociale, militare ale noii administraţii Biden, dar şi despre relaţiile dintre Statele Unite şi România. Şi tot jurnaliştii TVR vor prezenta portretele celor două cele mai puternice personaje de la Casa Albă: preşedintele Joe Biden şi vicepreşedintele Kamala Harris.

- la ora 15.00, Ediţia specială a Ştirilor TVR va cuprinde slujba religioasă de la St. Matthew's Church din Washington, DC.

- la ora 17.45, telespectatorii TVR, la fel cu cei din întreaga lume, vor urmări ceremoniile de la Capitoliu - instalarea noului preşedinte ales al SUA, jurământul şi discursul lui Joe Biden;

- la ora 22.00 – de asemenea, în direct la TVR 1, primirea preşedintelui Joe Biden la Casa Albă;

- la ora 03.30 - actorul Tom Hanks va fi gazda unei emisiuni TV speciale, difuzate cu ocazia învestirii lui Joe Biden

(w640)

Vor fi alături de telespectatori moderatorii ediţiilor speciale Claudiu Lucaci şi Mihai Rădulescu, precum şi jurnalista Ioana Dumitrescu, specialist în ştiri externe. Ediţiile speciale dedicate de TVR 1 evenimentului de învestire e noului preşedinte american vor putea fi urmărite şi de telespectatorii TVRi şi TVR MOLDOVA (doar transmisiunea de la ora 22.00), precum şi online, pe TVR+.

Articole pe aceeaşi temă
 
*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN EXTERN
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 14°C
IASI 18°C 5°C
CLUJ 14°C 8°C
CONSTANTA 15°C 10°C
CRAIOVA 17°C 17°C
BRASOV 16°C 8°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI