Noua Casă Albă. Restart America | Echipa Știrilor TVR a plecat spre Washington. Istoria se trăiește în direct la Televiziunea Publică!

17 ianuarie 2021, 19:14

Jurnalista Ramona Avramescu și cameramanul Sorin Eșeanu vor fi prezenți timp de aproape o săptămână în capitala Statelor Unite. Vor relata de la Washington un eveniment istoric: învestirea noului președintele Joe Biden. O predare de ștafetă pe care întreaga lume o va urmări.

Ramona Avramescu, jurnalist TVR: „Va fi o inaugurare cum nu a mai fost alta în Statele Unite, fără public din cauza pandemiei, fără președintele încă în funcție și cu zeci de mii de soldați pe străzi, mai mulți decât sunt în prezent în Irak sau în Afganistan. Dar istoria nu e niciodată banală și este un privilegiu să v-o aducem la TVR așa cum se întâmplă de la fața locului. Ne vedem în direct din Washington DC cu reportaje, interviuri și analize în exclusivitate„.

Echipa noastră de corespondenți s-a aflat, de altfel, în miezul ultimelor alegeri prezidențiale din SUA, un scrutin a cărui miză și tensiune s-a simțit până în stradă și al cărui rezultat rămâne contestat până în prezent de către simpatizanții președintelui în exercițiu, Donald Trump.

Numele jurnalistei Ramona Avramescu este legat de un răspuns care a făcut înconjurul lumii. Acum 3 ani, reporterul TVR reușea, printr-o scurtă întrebare, ceea ce liderii a 27 de țări și consilierii președintelui american nu au putut: să îl facă pe președintele Donald Trump să angajeze SUA în privința principiului NATO de apărare colectivă pentru aliații săi europeni.

Toate evenimentele legate de învestirea noului președinte al Americii vor fi în direct la TVR. Un nou moment istoric pentru care jurnaliștii Televiziunii Publice au pregătit ediții speciale maraton, cu experți renumiți și interviuri în exclusivitate!

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite