S-a deschis centrul pentru eliberarea pașapoartelor, aflat pe bulevardul Timișoara. Media de așteptare în prima zi este de 20-30 de minute

În Capitală funcționează de luni un nou centru pentru eliberarea pașapoartelor, situat în centrul comercial aflat pe bulevardul Timișoara. Pentru că sunt zeci de mii de oameni care aleg să îți schimbe pașapoartele în perioada verii, programul de lucru în acest punct a fost prelungit până la șase și jumătate.

21 August 2017, 10:25 (actualizat 21 August 2017, 19:46) |
Fără cozi kilometrice la pașapoarte
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

În centrul comercial sunt amenajate 20 de ghișee. Premierul Mihai Tudose a făcut, luni dimineața, o inspecție la noul sediu. El s-a arătat mulțumit de ceea ce a găsit.

În prima zi de funcționare, cozile nu sunt foarte mari în centrul din mall-ul de pe Bulevardul Timișoara, media de așteptare fiind de 20-30 de minute

Noul sediu este situat la etajul 2 al unui centru comercial din București, pe Bulevardul Timișoara, numărul 26, Sector 6.

Programul normal pentru depunerea documentelor și ridicarea pașapoartelor este între orele 8.30 și 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, respectiv 8.30 - 18.30 pentru ziua de marți.

La solicitarea ministrului afacerilor interne, doamna Carmen DAN, programul de lucru a fost prelungit pentru luna august, astfel că activitatea cu publicul se va desfășura în fiecare zi lucrătoare de la ora 8.30 până la ora 18.30.

Taxele pentru eliberarea pașapoartelor pot fi achitate la ghișeul de Trezorerie deschis la nivelul -1 al centrului comercial, precum și la  unitățile bancare existente la același nivel, prin transfer bancar.

De asemenea, rămân valabile și celelalte modalități de plată: on-line - prin serviciile puse la dispoziție de unitățile bancare și prin mandat poștal la oficiile poștale. Cetățenii vor putea depune cereri și ridica pașapoarte și de la celelalte două puncte de lucru ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple București din Șoseaua Pipera, numărul 49 și din Piața Amzei, numărul 13.

La toate cele trei sedii se vor elibera atât pașapoarte simple electronice cât și pașapoarte simple temporare.

Punctele de lucru ale Serviciului situate în strada Ion Țuculescu, numărul 42B, Sector 3, strada Străduinţei, numărul 1, Sector 4 și strada Virtuţii, numărul 1-3, sector 6, își încetează activitatea odată cu operaționalizarea noului sediu.

 

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 17°C 19°C
IASI 13°C 19°C
CLUJ 13°C 15°C
CONSTANTA 15°C 15°C
CRAIOVA 16°C 17°C
BRASOV 13°C 15°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI