Noii miniștri Paul Stănescu și Marius Nica au preluat mandatele de la Sevil Shhaideh și Rovana Plumb

17 octombrie 2017, 22:19

„Ținta principală a mandatului meu este implementarea Programului de guvernare în ansamblul său și a măsurilor specifice ministerului pe care astăzi l-am preluat. Dintre acestea, menționez Codul Administrativ — instrument important de dezvoltare a administrației publice centrale și locale și continuarea Programului Național de Dezvoltare Locală, care este o prioritate pentru dezvoltarea regională durabilă”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.

La rândul său, Sevil Shhaideh i-a urat succes lui Paul Stănescu în mandatul său: „Domnule viceprim-ministru, veniți nu doar într-un minister, ci într-o adevărată echipă. Am mai afirmat și cu altă ocazie că aici, pe lângă realizarea de programe și atragerea de fonduri europene, am construit o echipă. Vă felicit pentru învestitură și vă doresc succes în noul mandat! Sunt convinsă că veți face lucruri importante pentru acest minister și pentru România, vă mulțumesc tuturor pentru modul profesionist în care am colaborat în ultimul an.”

Marți seara, Paul Stănescu, Marius Nica și Felix Stroe, cele trei propuneri ale social-democraților pentru portofoliile de la Dezvoltare, Fonduri Europene și Transporturi, au depus jurământul la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis și a premierului Mihai Tudose.  Așa cum au anunțat, liderul PSD și șef al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și președintele Senatului, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, au lipsit de la ceremonie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite