Noi restricții impuse în localități din Suceava, unde a crescut incidența cazurilor de Covid

30 decembrie 2020, 11:41

Potrivit unei decizii a CJSU Suceava, în localitatea Pororâta incidența a ajuns la 3,02 la mia de locuitori. Aici, începând din noaptea de joi spre vineri, de la ora 0.00, va fi interzisă activitatea cu publicul a cinematografelor, instituțiilor de spectacole și a restaurantelor și cafenelelor din interiorul clădirilor. De asemenea, activitatea teraselor este permisă, cu asigurarea unei distanțe de 2 metri între mese și așezarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sutn din familii diferite.

Aceleași măsuri sunt aplicate și în comuna Bălăceana, unde restricțiile sunt menținute pentru încă 14 zile, după ce incidența cazurilor de Covid a ajuns 3,37 la mia de locuitori.

De asemenea, potrivit deciziei CJSU Suceava, în orașele Fălticeni și Milișăuți, precum și în comuna Horodnic de Jos, unde incidența cazurilor a depășit 1,5 la mia de locuitori este permisă desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole, a restaurantelor și cafenelelor din interior fără a se depăși 30% din capacitatea spațiului.

Aceleași măsuri vor fi menținute în localitatea Mitocu Dragomirnei.

 

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite