Noi proteste la Palatul Cotroceni, pentru a cincea seară consecutiv

9 februarie 2017, 18:08

Deşi a încercat miercuri să discute cu protestatarii şi le-a oferit ceai şi cafea, preşedintele Klaus Iohannis nu i-a convins pe oameni să rămână acasă. Câteva sute de oameni îi cer în continuare demisia.

ORA 21.05 Oamenii care protestează la Palatul Cotroceni spun că ministrul Justiţiei,  Florin Iordache, nu avea de ce să demisioneze.

Protestul de aici este pe final, transmite reporterul Alexandru Costache pentru TVR1.

(w500) Cotroceni,

ORA 20.11 Sunt în jur de 500 de persoane şi la această oră la Palatul Cotroceni.

Oamenii scandează în favoarea guvernului PSD – Luptăm, luptăm, guvernul apărăm! Mulţi oameni se pregătesc de plecare.

ORA 19.17 Sunt tot aproximativ 500 de persoane la protestul din faţa Palatului Cotroceni, transmite Alexandru Costache. Chiar  dacă nu sunt foarte mulţi, sunt ingenioşi. Pe una dintre pancarte scrie „Ioahnis, numai 6 sunt norocoase”, o aluzie la casele preşedintelui.

La protest participă şi deja faimoasa pe internet „Floricica dansatoarea”. Sunt scandări împotriva DNA („DNA, fără cucuvea!”), acuzată că face poliţie politică.

ORA 18.50 Sunt aproximativ 500 de persoane la Palatul Cotroceni, transmite reporterul Alexandru Costache aflat la faţa locului. Oamenii scandează împotriva DNA şi pentru susţinerea guvernului Grindeanu. Mai devreme a fost un incident, unui protestatar i s-a făcut rău şi a sosit o ambulanţă la faţa locului.

Protestul este unul de sprijin pentru guvenrul Grindeanu.

Miercuri, în a patra zi de protest, puţin după ora 18.00, preşedintele Klaus Iohannis a ieşit din curtea Palatului Cotroceni şi a mers la manifestanţi. Şeful statului a stat acolo câteva minute, însă nu a reuşit să aibă un dialog cu protestatarii, care i-au cerut demisia.

(w500) Proteste l

(w500) Cotroceni,

(w500) Cotroceni,

(w500) Cotroceni,

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite