Noi mişcări de trupe la graniţa Ucrainei. Ţările occidentale îşi sfătuiesc cetăţenii să părăsească imediat această ţară. Zelenski propune o întâlnire cu Putin

19 februarie 2022, 17:55

Se înmulţesc incidentele armate de pe linia frontului. Armata ucraineană susţine că un soldat ar fi fost ucis în estul separatist în timp ce agenţia rusă Tass anunţă că un proiectil a lovit o clădire în regiunea rusă Rostov, punctul de sosire al persanelor evacuate din Donbas.

Imaginile din satelit arată noi mişcări de trupe în jurul Ucrainei, iar şeful Pentagonului a precizat că Putin are deja elementele unei invazii reuşite. Nu cred că joacă la cacealma, a spus Lloyd Austin.

Vicepreşedintele american Kamala Harris care se află la Munchen, a declarat în timpul întâlnirii cu liderul de la Kiev că dacă Rusia va face un pas spre invazia Ucrainei, SUA şi Aliaţii vor impune imediat Rusiei sancţiuni economice dure.

Deocamdată, în teren situaţia pare din ce in ce mai încordată şi pe fondul instabilităţii de la graniţa Ucrainei, ţările occidentale îşi sfătuiesc cetăţenii să părăseascaă imediat această ţară.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite