Noi măsuri în ședința de guvern de joi. Ordonanța prin care asimptomaticii vor fi tratați la domiciliu, pe agenda de lucru

21 octombrie 2020, 14:10

Nelu Tătaru a anunțat miercuri că ordonanța de urgență prin care asimptomaticii vor putea fi supravegheați la domiciliu va fi discutată, joi, în ședința de Guvern.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Joi, în ședința de guvern, vom avea și aceea ordonanță prin care asimptomaticul și oligosimptomaticul vor fi tratați  la domiciliu  de către medicul de familie cu suport al medicului specialist în condițiile în care vom avea prezența simptomatologiei.

Întrebat despre posibile decizii de carantinare a zonelor cu creșteri mari de infectări, premierul Ludovic Orban a spus că vor fi luate aceste decizii dacă vor fi necesare.

Prim-ministrul, Leonard Orban: Depinde de fiecare dintre noi să se protejeze prin măsurile care sunt recomandate de autorități și, pentru noi, să punem în aplicare toate deciziile care reduc riscul de  răspândire. S-au și luat decizii de carantinare a unor sate a unor localități și când va fi necesară decizia de carantinare o vom lua.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

România, la un pas de epidemie de gripă