Noi înregistrări controversate cu Adrian Țuțuianu.” Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieşi printre oameni”

11 octombrie 2018, 23:21

Înregistrare Adrian Țuțuianu: „A mai vorbit Paul Stănescu care a spus cam aşa, în stilul lui mai cu „ar’metica”. Paul a spus aşa: băi, ăştia care vreţi voi cu Dragnea, luaţi-l de mână şi ieşiţi prin Bucureşti.  Sau luaţi-l de mână ăia de la Braşov sau de la Cluj şi ieşiţi cu el prin oraş. Şi dacă lumea vă primeşte bine, noi suntem nişte idioţi. Dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru. Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieşi printre oameni.”

Fragmentul, prezentat la un post de televiziune, ar proveni dintr-o ședință a președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Tutuianu, cu colegii săi de organizație.

Astăzi, vicepremierul Paul Stănescu susține că nu știe nimic despre conținutul discuției.

În înregistrări, Țuțuianu vorbește și de un plan prin care lui Liviu Dragnea i s-ar putea forța mâna să plece: „Dacă pleacă 10 inşi de la Camera Deputaţilor, da, Camera Deputaţilor s-a închis. Dar, atenţie, Camera Deputaţilor e cameră decizională în majoritatea legislaţiei. Deci, practic, blocăm tot dacă lucrurile nu se schimbă.”

Adrian Țuțuianu mai povestește că a avut un schimb de replici și cu ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, pe care o acuză că dă lecții și are senzatia că e mai deșteaptă de când e în guvern, și cu partenerul acesteia, senatorul Claudiu Manda. Cei doi neagă însă discuția, iar Olguța Vasilescu spune că  Țuțuianu ar trebui să le ceară scuze colegilor.

Potrivit înregistrarilor, liderul PSD Dâmbovița i-a mai atacat pe ministrul Economiei, Dănuț Andrușca, și pe ministrul Tineretului și Sporturilor, Ioana Bran.

Liviu Dragnea a anunțat ieri că situația va fi discutată în partid.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite