Noi încurajări pentru ucraineni din partea președintelui Volodimir Zelenski: Cel mai important lucru este să fii militar pentru a-ţi apăra țara. Peste 90% din populație spune că îl susține

28 februarie 2022, 08:37

Președintele este aici. Șeful biroului prezidențial este aici. Prim-ministrul este aici. Armata este aici. Comandantul șef este aici. Cu toții ne vom apăra țara și granițele noastre. Trebuie să acționăm pragmatic pentru a ne atinge scopul, iar scopul nostru este asigurarea integrităţii noastre teritoriale. Ați văzut poziția noastră 100%. Aceasta este o protejare necondiționată a statului național.  Dar cum rămâne cu motivația noastră? Evident, soldații noștri nu luptă pentru bani, ci pentru azi și pentru mâine. Ei răspund foarte ferm la ceea ce sa întâmplat ieri. Dar trebuie să înțelegem că acum, acesta este cel mai important lucru: să fii militar pentru a-ţi apăra țara, a transmis Volodimir Zelenski.

Peste 90% dintre ucraineni spun că îl susțin pe președintele Volodymyr Zelenskiy, potrivit unui sondaj realizat de grupul Rating Sociological în acest weekend. Potrivit datelor compilate de la două mii de respondenți din toată Ucraina, 91% dintre respondenți l-au susținut pe Zelenski, doar 6% au spus că nu îl susțin și 3% au rămas nehotărâți.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite