Noi detalii privind „Camionul morţii”. Doi dintre vietnamezii găsiţi morţi în container au lucrat în România

27 octombrie 2019, 19:47

Vo Ngoc Nam avea 28 de ani, și lucra în România, scrie presă franceză. Soția și cei doi copii rămaseră în Vietnam. El și a anunțat familia că vrea să ajungă, ilegal, în Marea Britanie. Nu a mai dat niciun semn de miecuri, când, lângă Londra a fost găsit camionul morții. Tot de atunci familia nu mai știe nimic despre un alt tânăr vietnamez, care lucrase și el în România.

Bui Thi Nhung, 19 ani, a plătit câteva mii de dolari pentru ultima călătorie din viața ei. Își dorea să ajungă în Marea Britanie, unde avea promisiuni că va lucra într-un salon de cosmetică. În ultimul mesaj, trimis din containerul frigorific, fata cere iertare familiei că nu reușește să-și vadă visul cu ochii și scrie că … nu mai are aer.

Săptămâna trecută, Nguyen Dinh Luong, 20 de ani, și-a anunțat familia că a ajuns la Paris și urmează să plece în Marea Britanie. De atunci, n-a mai dat niciun semn. Părinții se gândesc la ce e mai rău.

Autoritățile britanice cred că vehiculul făcea parte dintr un convoi de trei containere și ar fi vorba în total de 100 de oameni, ceea ce confirmă ipoteza unei operațiuni ample a grupărilor de crimă organizată care face trafic de oameni în toată Europa.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite