Noi detalii în cazul incendiului de la Constanța. Focul ar fi fost pus cu intenție, iar micuța fusese ucisă înaintea izbucnirii incendiului

6 septembrie 2017, 13:28

Tragedia a avut loc săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri. În apartamentul cuprins de flăcari se aflau o femeie de 33 de ani și cele două fiice ale sale, de 2, respectiv 3 ani. Doar una dintre ele a scăpat cu viața.

Dacă la început toată lumea s-a gândit la un accident tragic, un posbil scurtcircuit, expertizele făcute de criminalişti şi de medicii legişti au scos la iveală o noua ipoteză.

Fetiţa de doi ani a murit din cauza rănilor, după ce a fost înjunghiată, cel mai probabil, de propria mama.

În plus, în seara incendiului, uşa apartamentului era încuiată pe interior, semn că înăuntru nu se afla nicio persoană straină.

Vecinii sunt șocați. Spun că în ultima vreme femeia era abătută şi spunea că vrea să se întoarcă în Ucraina, în șara ei natală. Vecinii nu o cred capabilă de crimă.

Singura supravieţuitoare a incendiului este fiica cea mare a familiei, în vârstă de 3 ani. A fost salvată de vecini, care au spart ușa și au scos-o din apartamentul cuprins de fum și foc.

Copila a fost transferată de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Tatăl său, care s-a întors din Germania după producerea tragediei, este cel care se ocupă de ea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă