Noi amenzi pe litoralul românesc. Zeci de tineri au petrecut fără mască și fără a păstra o distanță minimă de siguranță

16 august 2020, 12:35

Este vorba despre două cluburi, care au fost amendate cu 10.000, respectiv 6.000 de lei pentru că aveau mai multe persoane în incintă decât scaune la mese.

Totodată, în stațiunea Vama Veche, a fost identificat un alt club care nu a luat măsurile necesare în vederea respectării normelor de protecție sanitară și nu a asigurat ca normele de distanțare fizică să fie aplicate în mod eficient, pentru a se evita, pe cât posibil, interacțiunea fizică cu și între clienți. Clubul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 10.000 de lei.

În același timp, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Dobrogea al județului Constanța au efectuat controale la 16 obiective (unități de turism, cluburi si discoteci). În aceste locații, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru preîntâmpinarea apariției acestora, au fost desfăşurate activităţi preventive pe timpul cărora au fost depistate 79 de deficienţe, fiind aplicate 79 de sancțiuni (63 de avertismente şi 16 amenzi),în valoare totală de 21.000 de lei.

De asemenea, au fost aplicate 2 avertismente pentru nepurtarea măștii de protecție.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite