Noi acuzaţii sexuale. Louis CK le propunea acte indecente colegelor sale

10 noiembrie 2017, 12:02

Actriţa Portia de Rossi, una dintre vedetele serialului Ally McBeal, îl acuză pe colegul de breaslă Steven Seagal de hărţuire sexuală. Australianca de de 44 de ani scrie pe Twitter că a participat la o audiţie cu Seagal, în biroul acestuia – nu detaliază când şi unde.

La un moment dat, actorul a început să îi spună cât de importantă este chimia în afara ecranului, în timp ce îşi descheia pantalonii de piele. Portia de Rossi scrie că a plecat în fugă din biroul în care se aflau. Acum câteva zile Julianna Margulies, actriţa din serialul “The Good Wife”, a povestit la radio o experienţă similară cu Steven Seagal, în anii 90, în camera de hotelul unde era cazată la New York.

Şi comendiantul Louis CK este vizat de dezvăluiri: nu mai puţin de cinci colege de breaslă îl acuză că s-a masturbat fie în faţa lor, fie la telefon, fie a cerut permisiunea să facă acest lucru. Producătorii serialului de comedie Louie, Courtney Cox şi David Arquette recunosc acum că ştiau de problemele lui Louis CK, care a lucrat în trecut pentru Conan O’Brian şi Chris Tucker.

Premiera noului film al comendiantului, I love You Daddy, a fost anulată. HBO l-a exclus dintr-un mare transmisiune caritabilă şi i-a scos toate programele din grila la cerere.

După ce unul dintre cei mai puternici producători de la Hollywood, Harvey Weinstein, a fost acuzat de zeci de femei de agresiune sexuală, showbizul american este cufundat într-o amplă polemică în urma dezvăluirilor constante privind noi cazuri de abuzuri. Cel mai recent a căzut în dizgraţie actorul Kevin Spacey.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă