TELEJURNAL REGIONAL

Noaptea telefoanelor de muzeu la Timișoara. Cei mai mici vizitatori au apreciat faptul că telefonul "cu fir" lăsa mai mult timp socializării și întâlnirilor cu prietenii

Una dintre tehnologiile care au avansat cel mai mult în ultimii ani este comunicarea la distanță. Abia ne mai amintim de telefoanele cu disc, iar copiii de azi nu îşi imaginează lumea fără internet. Calculatoarele sau telefoanele - de la cele mobile până la cele fixe - sunt cele care s-au transformat în doar câțiva ani de la rudimentar la SF. În Noaptea muzeelor, la Timișoara, una dintre cele mai mari companii de telefonie din lume și-a expus creațiile, spre încântarea vizitatorilor.

14 Iunie 2021, 10:10 (actualizat 14 Iunie 2021, 12:03) Știrile TVR |

Prin muzeul creat, vizitatorii s-au "plimbat" din trecut până în viitor, văzând astfel cât de repede avansează tehnologia.

Cei mai încântați au fost copiii, care au testat vechile telefoane încercând să-și imagineze cum a fost în vremea părinților.

Mulți dintre ei au fost de părere că aceste variante le permiteau copiilor să iasă mai mult, să stea cu prietenii și să fie mai sociabili.

Dacă pentru unii dintre cei mici trecutul pare ceva de neimaginat, pentru generația care le-a folosit reprezintă ceva normal.

Mulți și-au găsit vechile modele expuse în muzeu.

Acesta este al treilea an în care compania își scoate exponatele în Noaptea muzeelor. Ca de fiecare dată, sute de timișoreni au venit să vadă expoziția.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TELEJURNAL REGIONAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 6°C 3°C
IASI 4°C 4°C
CLUJ 4°C 5°C
CONSTANTA 7°C 6°C
CRAIOVA 5°C 2°C
BRASOV 5°C 5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI