Noaptea Oscarurilor. Controverse și scandaluri în jurul marilor favoriți

4 martie 2018, 21:50

La majoritatea caselor de pariuri, marele favorit pentru cel mai bun film e “Trei panouri lângă Ebbing, Missouri”. Despre o mamă furioasă pe autorități, care încearcă să își facă singură dreptate. Pelicula e extrem de criticată pe motive rasiale.

Drama fantastică “Forma apei” e pe locul al doilea în preferințe, la pariuri. Filmul e afectat de un proces intentat chiar săptămâna trecută, pentru încălcarea drepturilor de autor. O femeie de menaj, mută, se îndrăgostește de o misterioasă creatură amfibie. Sunt multe asemănări cu o piesă de teatru din 1969, fără să fie acordat credit pentru acest lucru.

“The Post”, altă peliculă aflată printre favorite, are ca subiect central libertatea presei. A fost acuzată însă că răspândește știri false.

Actrița Meryl Streep, care joacă în “The Post”, e printre favorite la premiul pentru intepretare feminină.

Oricare ar fi însă filmul câștigător sau artiștii care pleacă acasă cu un premiu, trebuie spus că toți nominalizații sunt, de fapt, recompensați.

Vor primi celebrele pungi cu cadouri numite „Toată lumea câștigă”, care conțin bijuterii, produse cosmetice, vouchere pentru vacanțe exotice. Dar și plasturi împotriva transpirației axiale, cărți de bucate sau suplimente alimentare pentru slăbit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite