Noapte albă pentru muncitorii firmelor de salubrizare din Capitală

9 februarie 2017, 08:59

Joi dimineaţă, a avut loc un comandament de iarnă în Capitală. Gabriela Firea a cerut explicaţii cu privire la pana de curent de miercuri seară din Bucureşti şi a cerut autorităţilor responsabile ca în această perioadă să acţioneze cu efective sporite pentru a putea interveni prompt la sesizările cetăţenilor. Nici nu vreau să-mi imaginez ce înseamnă ca o parte din Bucureşti să rămână fie fără apă, fără curent, fără gaz, a spus primarul Capitalei.

Primarul general, Gabriela Firea, le-a cerut şi operatorilor de salubritate să îşi ia foarte în serios responsabilitatea de a îndepărta zăpada şi de pe trotuare, în condiţiile în care urmează mai multe zile geroase, care vor duce la apariţia gheţuşului. Edilul general a solicitat și eliberarea pistelor pentru biciclete, astfel încât acestea să poată fi folosite.

În noaptea de miercuri spre joi, cum s-a oprit ninsoarea, a început îndepărtarea zăpezii depuse pe străzi şi în staţiile de transport în comun. Câteva sute de drumari au fost toată noaptea pe străzi.

La trei dimineaţă ninsoarea s-a oprit în Capitala, însă vântul batea cu putere, cu peste 40 de km la oră.

Primarul general, Gabriela Firea, s-a arătat nemulţumită, miercuri, de felul în care arăta Bucureştiul după câteva ore de ninsoare şi le-a cerut angajaţilor de la Salubritate să intervină în forţă.

Meteorologii atenţionează ca şi joi, în Capitala, va mai cădea, izolat, ploaie îngheţată.

Până joi la amiază, în Capitala va ninge sporadic şi se vor mai depune câţiva centimetri de zăpadă. Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu atenţie mărită în aceasta perioadă.

Chiar dacă şoselele sunt curăţate, este posibil să se formeze polei, iar zăpada rămasă pe carosabil poate crea probleme.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite