Ninsori până miercuri în toată țara. În a doua jumătate a săptămânii vremea va deveni rece, local geroasă

11 ianuarie 2021, 10:17

În acelaşi timp, vor predomina ninsorile şi local se va depune strat nou de zăpadă, îndeosebi în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură şi local în Oltenia, Muntenia şi sudul Moldovei. În Bărăgan şi Dobrogea vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ploaie, iar izolat se va forma polei.

Vântul va avea unele intensificări pe litoral, unde rafalele vor depăşi temporar 40 – 50 km/h.

ANM menţionează că, în a doua parte a săptămânii, vremea va deveni rece, local geroasă în cursul nopţilor şi dimineţilor. De asemenea, local şi temporar, va mai ninge îndeosebi în zona de munte şi în regiunile intra-carpatice. În acelaşi timp, vor predomina ninsorile şi local se va depune strat nou de zăpadă, îndeosebi în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură şi local în Oltenia, Muntenia şi sudul Moldovei. În Bărăgan şi Dobrogea vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ploaie, iar izolat se va forma polei.

Vântul va avea unele intensificări pe litoral, unde rafalele vor depăşi temporar 40 – 50 km/h.

ANM menţionează că, în a doua parte a săptămânii, vremea va deveni rece, local geroasă în cursul nopţilor şi dimineţilor. De asemenea, local şi temporar, va mai ninge îndeosebi în zona de munte şi în regiunile intra-carpatice.

Ninsori și în Capitală

Precipitaţii sub formă de ninsoare, polei şi valori maxime de până la două grade Celsius se vor înregistra și în Bucureşti pe parcursul următoarelor trei zile, relevă prognoza publicată, duminică, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În perioada 11 ianuarie, ora 14:00 – 13 ianuarie, ora 10:00, în Capitală, înnorările vor persista şi temporar va mai ninge, dar vor fi şi intervale cu lapoviţă şi ploaie şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat (rafale de 30 – 40 km/h).

Maxima zilelor se vor situa în jurul a un grad Celsius, iar minime vor oscila între -2 şi zero grade.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă